Помфрит


Пекарски кромпир


Српска салата

 

ПРИЛОЗИ

Помфрит 110.00

Помфрит крис 90.00

Пире кромпир 90.00

Пиринач 90.00

Пекарски кромпир 110.00

Гриловано поврће 120.00

САЛАТЕ

Коко салата 195.00
(филе, кубет хлеб, парадајз, краставци,зелена салата, паприка)

Пилећа салата 190.00
(филе, кубет хлеб, парадајз, краставци, зачини)

Витаминска 190.00
(филе, купус, шаргарепа, зачини)

Мимоза 150.00
(кромпир, јаја, шунка, павлака, качкаваљ)

Грчка салата 130.00
(парадајз, краставац, маслине, фета, зачини)

Микс салата 120.00
(купус, шаргарепа, зачини)

Српска салата 120.00
(парадајз, краставац, паприка, зачини, лук)

Лучена паприка 90.00
(лучене паприке у уљу)

Купус салата 90.00

Парадајз салата 95.00

Цвекла салата 90.00

ПЕЦИВА

Кифла 20.00

Проја 25.00

Кајзерица 35.00

Мекика 35.00

Сомун 35.00

Интегрална кифла 35.00

Баварска переца 35.00

Плетеница 40.00

Сирница 60.00